Pool les

Om een bal te potten, moeten de ballen elkaar onder een bepaalde hoek raken. Het raakpunt is meestal niet gelijk aan het mikpunt!

Ik kan je uitleggen waar je een bal moet raken (raakpunt), en waar je dan precies moet mikken (mikpunt) om een bal te potten. De meest bekende techniek voor beginners (GHOSTBALL) is te vaag en niet exact genoeg om snel te leren potten. De techniek die ik gebruik, geeft je een exacte mikpunt… De bal kan haast niet meer mis 😉 !!

Bij mij is alles mogelijk.

Voor de beginner: Hoe houd je de keu vast, hoe moet je staan, hoe moet je mikken, hoe speel je de witte bal in de juiste richting, hoe moet je eigenlijk een bal potten?

Kan je al aardig potten, maar kan je nog niet zo goed positie maken op de volgende bal?

Speel je al competitie, je draait aardig mee, maar je wilt toch nog een stuk beter worden?

Er valt zelden wat op je break, of je hebt zelden positie om lekker aan een rack te beginnen?

Bij de gevorderde speler kunnen we maatwerk lesmateriaal samenstellen: Positiespel, kickshots, bankshots, safetys, breaken, bedenk het maar.

Ik stem de lessen af op de persoonlijke behoeften van de speler.
Als ik merk dat de speler een bepaalde vaardigheid nog niet voldoende beheerst, zal ik daar op oefenen voordat ik naar de volgende stap ga. Dit hoeft absoluut niet in mijn lestijd. De speler kan de oefeningen prima zelfstandig oefenen.

Met maximaal twee leerlingen per tafel heb je nog voldoende ruimte om de oefeningen uit te voeren. Grotere groepen verdeel ik over meerdere tafels.

De locatie is poolcentrum Fats in Almere.

Op de Videos pagina een paar oefeningen.
Ook een wedstrijd van de wereld top. Kan je zien hoe het eigenlijk moet 😉 .

Meer informatie op de tarieven pagina.
Voor vragen stuur een e-mail, dan neem ik vaak de zelfde dag nog contact op.