Pool les

Om een bal te potten, moeten de ballen elkaar onder een bepaalde hoek raken. Het raakpunt is meestal niet gelijk aan het mikpunt!

Ik kan je uitleggen waar je een bal moet raken (raakpunt), en waar je dan precies moet mikken (mikpunt) om een bal te potten. De meest bekende techniek voor beginners (GHOSTBALL) is te vaag en niet exact genoeg om snel te leren potten. De techniek die ik gebruik, geeft je een exacte mikpunt… De bal kan haast niet meer mis 😉 !!

Bij mij is alles mogelijk.

Kan je eigenlijk nog niet zo goed poolen, en heb je uitleg met oefeningen nodig voor de de basisvaardigheden?

Kan je al een beetje poolen en wil je in een les vele onderwerpen kort behandelen met praktijk oefeningen?

Voor de beginner: Hoe houd je de keu vast, hoe moet je staan, hoe moet je mikken, hoe speel je de witte bal in de juiste richting, hoe moet je eigenlijk een bal potten?

Bij de gevorderde speler kunnen we naar wens van de speler een les vullen: Positiespel, kickshots, bankshots, safetys, breaken, bedenk het maar.

Voor de competitiespeler die serieus beter wil worden, kan ik een programma op maat maken om gedurende meerdere lessen aan te werken.

Ik stem de lessen af op de persoonlijke behoeften van de speler.
Als ik merk dat de speler een bepaalde vaardigheid nog niet voldoende beheerst, zal ik daar op oefenen voordat ik naar de volgende stap ga. Dit hoeft absoluut niet in mijn lestijd. De speler kan de oefeningen prima zelfstandig oefenen.

Met maximaal twee leerlingen per tafel heb je nog voldoende ruimte om de oefeningen uit te voeren. Grotere groepen verdeel ik over meerdere tafels.

De locatie is poolcentrum Fats in Almere.

Op de Videos pagina een paar oefeningen.
Ook een wedstrijd van de wereld top. Kan je zien hoe het eigenlijk moet 😉 .

Meer informatie op de tarieven pagina.
Voor vragen bel/ mail/ Whatsapp mij.